Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкасах відбувся Чемпіонат України зі стрільби з олімпійського лука

Дата: 04.09.2020 08:49
Кількість переглядів: 17

2-3 вересня у Черкасах відбувався Чемпіонат України зі стрільби з олімпійського лука. В Чемпіонаті приймали участь чоловічі, жіночі та змішані команди.

Команда черкащанок у складі Новіцької Софії, Сікало Єлизавети та Коваленко Марії зайняли друге місце, поступившись у фіналі команді з Сум.

Захід відвідав директор Департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР Сергій Воронов. “Для нас це велика честь мати змагання відповідного рівня, і таку міцну когорту спортсменів. Я сподіваюсь, що кожен з присутніх отримав максимум задоволення від проведених змагань. Ну, і, власно, найприємніше бачити обличчя наших переможців. Ми чекаємо на вас знову і знову. Успіхів вам!”- із вітальним словом виступив директор департаменту.

“Я, як організатор, перш за все, хочу подякувати департаменту освіти, який нам допоміг в організації. Хоч вона і не була простою, але все на найвищому рівні. Результатами своєї команди я задоволена, це найсильніший результат серед черкащан. У рівній боротьбі в фіналі набравши рівну кількість очок за правилом у кого стріла ближче до центру та команда і перемагає. У команди Сум відповідно стріла була ближче, з чим я їх і вітаю.” – розповіла головний суддя змагань, Калініченко Наталія Анатолівна.

“Шановні спортсмени, тренери та господарі заходу, я вам вдячний за ці чудові змагання. Відвідавши їх я зрозумів, що як у вас хлопці повиростають то ви взагалі всі медалі буде забирати. Таку конкуренцію, як Черкаси, я бачу вперше бачу за останні 20 років!” – віце-презедент федерації зі стрільби із олімпійського лука, Булко Валерій.

Результати: Чоловіки 1 місце – Сумська 1 (Гунбін Олексій, Лісняк Владислав, Шишкін Микита) 2 місце – Львівська 2 (Бойко Олександр, Панциру Олександр, Гавелко Юрій) 3 місце – Харківська 1 (Крачук Микита, Рубан Віктор, Мелехов Артем) Жінки 1 місце – Сумська 1 (Родіонова Поліна, Хочина Ірина, Чибісова Євгенія) 2 місце – Черкаська (Новіцька Софія, Сікало Єлизавета, Коваленко Марія) 3 місце – Львівська 1 (Марченко Вероніка, Соколенко Катерина, Наумова Жанна) Змішані команди 1 місце – Чернівецька 1 (Кожокорь Іван, Січенікова Лідія) 2 місце – Сумська 2 (Овчинніков Артем, Гапов Богдан) 3 місце – Харківська 1 (Кравчук Микита, Павліченко Дар’я).

24ЧЕ


« повернутися

Вхід для адміністратора