Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Одразу у двох черкаських школах обрали президентів

Дата: 01.10.2021 09:55
Кількість переглядів: 28

Шляхом дотримання максимально повноцінної демократичної процедури з дебатами, консультаціями, представленням передвиборчої програми та команди, що допомагатиме її реалізовувати: таким гарячим видався перший місяць нового навчального року для колективів СШ № 3 та ЗОШ №26 ім. І. Ф. Момота.

За результатами таємного голосування учнів 5-11 класів лічильна комісія кожного з навчальних закладів оголосила імена президентів.

Так, у Черкаська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів N 3 вибори президента відбувались вперше і ним став учень 9-А класу Нікіта Макаренко, який вже разом із керівництвом шкільного парламенту, після консультацій із старостатами класів, визначається з кандидатами на посаду голів парламентських комітетів та членів журі загальношкільних конкурсів «Клас року» та «Учень року».

Президентом School 26. Cherkassy обрано учня 11-М класу Максима Кузнєцова, який перший тиждень своєї роботи присвятив обранню кандидатур на посади голів парламентських комітетів та опрацюванню плану роботи шкільного парламенту.

Шкільні громади вітають президентів та бажають їм плідної, змістовної роботи щодо реалізації демократичних ідей в освітнє середовище навчальних закладів.


« повернутися

Вхід для адміністратора