Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Три черкаські школи вибороли першість на міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

Дата: 07.08.2020 08:03
Кількість переглядів: 20

4-6 серпня 2020 року відбулася Одинадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» у Київському Палаці Спорту.

Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України (лист МОН України № 1/10-3233 від 12.12.2019, лист НАПН України № 2-7/193 від 05.11.2019).

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.

Організатори виставки поставили за мету об’єднати учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти, розвитку національних і міжнародних освітніх проектів і програм, сприяти встановленню ділових контактів, збагаченню досвідом, розвитку ініціативи в реалізації завдань, визначених сучасним розвитком нашої держави та надати можливість презентувати інноваційні досягнення, напрацювання закладів освіти та наукових установ, продемонструвати педагогам і фахівцям сучасні засоби навчання, обладнання для предметних кабінетів, проекти, програми та рішення для вдосконалення освітнього процесу. Студентам, учням і їх батькам допомогти обрати майбутній фах, надати індивідуальні консультації щодо особливостей вступу, програм навчання, напрямів підготовки та спеціальностей, проходження практики, розвитку інфраструктури, можливостей навчання та працевлаштування в Україні та за кордоном.

Під час виставки проведено низку науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів, презентацій, майстер-класів, воркшопів, відкритих уроків, експертних дискусій, педагогічних коучингів, дискусійних панелей, тренінгів за участю керівників, провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», практичних працівників галузі освіти та представників закордонних закладів освіти, міжнародних представництв, а також випускників, учнів, батьків і широкої громадськості.

До участі у конкурсах і заходах виставки запрошувалися навчальні заклади та наукові установи України, закордонні навчальні заклади, агенції освіти за кордоном, регіональні і муніципальні органи управління освітою, наукові та навчально-методичні центри, асоціації, фонди, виробники і дистриб’ютори засобів навчання, програм, проектів та рішень для освіти.

Заклади освіти міста Черкаси були представлені у номінаціях: "Компетентнісний підхід – основа якості змісту освіти". Золоту медаль здобула Черкаська  загальноосвітня  школа І-ІІІ ступенів № 8 Черкаської міської ради, та Черкаський гуманітарно-правовий  ліцей Черкаської міської ради - срібну медаль. Та у номінації "Міжнародне співробітництво як важливий фактор конкурентоспроможності української освітньої системи" Перша міська гімназія Черкаської міської ради отримала золоту медаль.

Вітаємо всіх із заслуженими нагородами та зичимо подальшого професійного зростання і визнання.


« повернутися

Вхід для адміністратора