Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Оновлену програму молоді підтримав черкаський виконком

Дата: 04.11.2021 08:15
Кількість переглядів: 21

Тепер підхід до співпраці влади й черкаської молоді стане більш сучасним та креативним. Проєкт рішення «Про затвердження міської цільової комплексної програми підтримки молоді м. Черкаси на 2022-2026 роки» подавав департамент освіти. Надалі Програму мають затвердити депутати Черкаської міської ради.

Метою Програми є створення сприятливих умов для розвитку і самореалізації черкаської молоді, забезпечення комплексної, послідовної та взаємоузгодженої діяльності молодіжних громадських об'єднань, створення умов для стимулювання освіти, зайнятості, ініціатив, творчості та інноваційної діяльності молоді.

Серед ключових заходів Програми визначено такі головні напрямки: здоровий та безпечний спосіб життя; зайнятість молоді (сприяння вибору майбутньої професії, отримання практичних навичок стажування); проведення конкурсу для отримання фінасування молодіжних заходів серед ініціативних груп, громадських організації, активної молоді; створення молодіжного центру як основної бази молодіжної політики з поширенням заходів на райони міста в яких відсутні майданчики для дозвілля молоді; підтримка творчих ініціатив та сприяння розвитку змістовного дозвілля молоді.


« повернутися

Вхід для адміністратора