Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Вихованці ЦДЮТ представили звітний концерт

Дата: 29.05.2023 08:16
Кількість переглядів: 11

21 травня учасники Зразкової студії естрадної пісні «Нон-стоп» Центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом Субботової Н.Д. відзвітували про свою наполегливу та важку працю протягом навчального року.

Звітний концерт отримав незвичну форму мюзиклу під назвою «В країні дитячих мрій». Діти потрапили в чарівну країну, де перевтілювалися у різні персонажі, такі як принцеси, вчителі, королеви, гноми, ельфи, Мікі-Мауси, жабенята, папуги та інші.

Наймолодші учасники з великим запалом виконали пісню «Хіп-хоп», демонструючи не лише свої вокальні здібності, але й талант до танцю. Їхню ініціативу підхопили інші діти, які виконали сучасні пісні, такі як «На репіті», «Havana», «Бухта-барахта», «Жаб'ячий хор», «Just dance», а також українські народні пісні «Чом ти не прийшов» та «Попурі українських пісень».

Особливо вражаючими були виступи вихованців студії класичного танцю «Болеро» під керівництвом Михальчук Ц.А.

Завершився звітний концерт подякою нашим воїнам Збройних Сил України за можливість спокійного життя та творчості дітей. Вихованці старшої групи розчулили глядачів піснею «Біля тополі» та виконанням життєстверджуючої композиції «Believer».


« повернутися

Вхід для адміністратора