Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаські заклади освіти отримали гуманітарну допомогу

Дата: 20.04.2023 08:20
Кількість переглядів: 40

Профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна та голова Комісії з питань прийому та розподілу гуманітарної допомоги в міській територіальній громаді, заступниця міського голови Марина Гаркава разом із директором департаменту Bohdan Belov отримали гуманітарну допомогу від Фонду Міжнародної Солідарності (Fundacją Solidarności Międzynarodowej, Республіка Польща) у рамках польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща на загальну суму близько 100 тис. злотих.

Зокрема, 10 закладів загальної середньої освіти, 14 закладів дошкільної освіти та 3 заклади позашкілля отримають 28 генераторів різної потужності.

Також, 15 закладів, де розташовані пункти незламності, отримають від компанії PUH King-Sten-Trans Piotr Stępień пічки і обладнання до них: димові труби та коліна до димоходу.

«Ворог уже більше року обстрілює нашу державу, що стає на заваді нормальному освітньому процесу. Проте, їм не вдасться зламати нашу націю і ми будемо робити все можливе, щоб наші школярі навчалися офлайн. Тож, сьогодні черкаські заклади освіти отримали генератори, які допоможуть забезпечити безперебійне енергопостачання у випадку критичних ситуацій. Дякуємо за підтримку, для нас це дуже цінно», - відзначила Анастасія Сергіївна.

Додамо, що Фонд міжнародної солідарності у партнерстві з BGK та Європейською комісією доставляє гуманітарну допомогу для територіальних громад та органів місцевого самоврядування, що постраждали від російської агресії проти України та допомагають внутрішньо переміщеним особам.


« повернутися

Вхід для адміністратора