Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Сьогодні свій ювілей відзначає Слодзік Світлана Борисівна

Дата: 24.01.2023 08:22
Кількість переглядів: 31

У Черкаській міській централізованій бібліотечній системі Світлана Борисівна працює з 2016 року. А вже в 2019 році призначена на посаду заступника директора по роботі з дітьми Черкаської міської централізованої бібліотечної системи. Загалом пані Світлана сумлінно працює в бібліотечній справі 25 років.

Ювілярка наділена позитивними рисами характеру, що допомагають їй у роботі. Відповідально ставиться до своїх обов'язків та вміє швидко приймати правильне рішення. Водночас постійно вивчає досвід колег, слідкує за подіями в місті, має професійну думку, щодо розвитку бібліотечної справи. Впроваджує в роботу бібліотеки інноваційні технології.

Разом зі своїми колегами не залишаються осторонь від початку повномасштабного вторгнення, тому в центральній бібліотеці для дітей був створений волонтерський пункт, який займається плетінням сіток, «кікімор». Також організували соціально-психологічну допомогу для внутрішньо-переміщених осіб.

Кураторка освітньої галузі Анастасія Чубіна особисто привітала пані Світлану та вручила почесну подяку від міського голови Анатолія Бондаренка за відданість своїй справі, багаторічну працю та особисту участь у реалізації міських культурно-мистецьких проєктів.

«Радію, що відповідальні працівники бібліотеки дбають про молодь та вкладають великий внесок у їхнє виховання. Роблять все можливе для популяризації української книги. Бажаю не зупинятися на досягнутому, міцного здоров‘я та творчих надбань!» - Вітає кураторка освітньої галузі Анастасія Чубіна.

Від імені департаменту освіти вітаємо зі святом! 


« повернутися

Вхід для адміністратора