Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаські спортсмени долучилися до прибирання прибережної смуги Дніпра

Дата: 29.06.2023 15:22
Кількість переглядів: 15

Захід відбувся в межах екомодуля Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та молоді #OlympicLab. Спортсмени секцій морського багатоборства та триатлону, які тренуються в КДЮСШ та КДЮСШ №2, а також обласній КДЮСШ ЧО ФСТ «Спартак» взяли активну участь у цій акції.

Разом вони взялися за прибирання прибережної зони річки. Вихованці спортивних шкіл ретельно зібрали гілки, сміття та інші залишки, що негативно впливають на природне середовище. Завдяки їхній старанності тепер прибережна смуга стала чистою і готовою для подальших тренувань спортсменів.

Організатори зазначають, що такі ініціативи є важливим кроком у приверненні уваги до екологічних проблем регіону та формуванні екологічної свідомості серед молоді.

Участь спортсменів у заходах, спрямованих на дбайливе ставлення до природи, показує їхню відповідальність та бажання у збереженні навколишнього середовища. Такі спільні зусилля спорту і екології мають великий потенціал у вирішенні екологічних проблем та створенні здорового та екологічно чистого майбутнього.


« повернутися

Вхід для адміністратора