Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Розпочинається набір учнів, які зможуть пройти стажування в органах місцевого самоврядування!

Дата: 19.01.2023 08:24
Кількість переглядів: 27

Активна учнівська молодь нашого міста віком від 14 до 18 років від сьогодні зможуть заповнити анкету на стажування у виконавчих органах Черкаської міської ради та комунальних підприємствах, підпорядкованих департаменту освіти та гуманітарної політики.

Бажаючі взяти участь повинні протягом тижня заповнити гугл-форму, серед них буде обрано 50 стажерів. Перевага буде надаватися учням, які вже є представниками учнівського самоврядування.

До кінця січня діти ознайомляться з елементами проєктного менеджменту, владною системою в Україні та повноваженнями гілок влади тощо на відповідних підготовчих тренінгах.

А вже в лютому безпосередньо розпочнеться стажування в органах влади.

«За результатами стажування у березні будуть відібрані 5 фіналістів, які зможуть постажуватися особисто у Черкаського міського голови Анатолій Бондаренко та матимуть змогу ознайомитися з роботою органів місцевого самоврядування у місті-побратимі Вальмієра», - відзначила кураторка освітньої галузі Анастасія Чубіна.

Нагадаємо, що відповідне рішення було підтримане на засіданні виконавчого комітету. Ініціатива буде реалізована в межах Міської програми розвитку загальної середньої освіти м. Черкаси на 2022-2027 роки.

Заповнити анкету можна за QR-код нижче 👇


« повернутися

Вхід для адміністратора