Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У департаменті освіти та гуманітарної політики пройшов літературно-мистецький конкурс

Дата: 28.12.2022 08:24
Кількість переглядів: 12

Щорічно з 1 вересня до 1 грудня департамент освіти та гуманітарної політики міської ради спільно з Черкаською обласною організацією Національної спілки письменників України та обласним відділенням Української музичної спілки проводить літературно-мистецький конкурс імені Миколи Негоди та Анатолія Пашкевича.

Компетентне журі прослухало пісенні твори-претенденти і таємним голосуванням визначило переможця, якими визнаються автори слів і музики та кращий виконавець.

Переможницею цього конкурсу визначено Тамілу Чупак, заступницю директора Кам’янського державного історико-культурного заповідника з наукової роботи, композитора та письменницю Національної спілки письменників України, членкиню Національної спілки краєзнавців України та Всеукраїнської музичної спілки за пісенний твір «Весняне» на слова Катерини Вербівської.

Такі заходи проводять для заохочення митців Черкащини та вшанування поета-пісняра, заслуженого діяча мистецтв України Миколи Негоди і відомого композитора, народного артиста України Анатолія Пашкевича.


« повернутися

Вхід для адміністратора