Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Міський етап гри «Сокіл» («Джура») - завершено

Дата: 30.05.2023 08:25
Кількість переглядів: 16

Сьогодні на базі Черкаського міського Будинку культури ім. І. Кулика відбулося урочисте зібрання переможців та призерів І міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), під час якого за досягнення вагомих результатів рої відзначили грамотами та тематичними подарунками.

Вручали нагороди заступниця міського голови Anastasiia Chubina та начальниця управління гуманітарної політики департаменту освіти та гуманітарної політики Анна Гавриш.

«Саме ця гра загартовує юнаків та дівчат, робить їх дисциплінованими, відповідальними та згуртованими. Вона вчить їх цінним навичкам, які необхідні для досягнення успіху в будь-якій сфері життя. Гра «Сокіл» («Джура») надає молодим українцям можливість стати справжніми лідерами та активними громадянами, готовими приносити користь своїй державі та співвітчизникам», - зазначила Анастасія Сергіївна.

У цьому році до участі в міському етапі гри «Сокіл» («Джура») долучилися 13 роїв. Команди двох вікових категорій змагалися у восьми етапах: «Рятівник», «Впоряд», «Стрільба», «Метання гранти», «Фізична підготовка», «Розбирання та збирання АК», «Відун», «Смуга перешкод».

За підсумками змагань у середній віковій групі переміг рій «Литаври» » із Черкаської ЗОШ №30, а у старшій віковій групі перемогу здобув рій «Лицарі Сонця» Черкаської ЗОШ №24.


« повернутися

Вхід для адміністратора