Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Незабаром у Черкасах діятимуть міські літні табори

Дата: 30.05.2023 08:26
Кількість переглядів: 13

У цьому році для корисного дозвілля дітей в міських закладах освіти будуть функціонувати літні табори. Це чудова можливість для дітей провести літні канікули весело, цікаво і з користю для свого розвитку.

Тож, з 5 до 16 червня на базі одного із закладів загальної середньої освіти працюватиме міський мовний табір для учнів 6, 7 та 8 класів. Школярі матимуть унікальну можливість покращити свої навички англійської мови, а також взяти участь у заняттях з німецької, іспанської або французької мови.

Учасники табору вдосконалять свої знання та попрактикують англійську мову у реальних розмовних ситуаціях із студентами Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Це створить додаткову атмосферу для поглиблення мовних навичок учасників табору.

Подати заявку на участь можна за покликанням: http://surl.li/hluhv.

Також, з 5 червня протягом 2 тижнів працюватиме міська літня наукова школа «ФОТОН-2023» для учнів 8 та 9 класів, у рамках якої планується проведення профорієнтаційних занять, ознайомлення з особливостями професійної підготовки у закладах вищої освіти, формування загальних компетентностей, зокрема: інноваційності, ініціювання змін, ініціативності,

креативності, вміння досягати цілей, командної роботи, публічних виступів та самоорганізації.

Учням, які візьмуть участь у науковій школі, надаватиметься чудова можливість спробувати себе за різними професійними напрямами. Організатори табору створять для учасників умови, щоб випробувати різні професії та заняття, що допоможуть їм розкрити свої таланти та визначитись з майбутнім професійним шляхом.

Подати заявку на участь можна за покликанням: http://surl.li/hltkm.

Для всіх дітей будуть створені безпечні умови для навчання та перебування.


« повернутися

Вхід для адміністратора