Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Колективу ДНЗ №50 «Світлофорчик» представили нову завідувачку

Дата: 03.11.2022 08:28
Кількість переглядів: 12

Представили нову очільницю колективу закладу профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна спільно із заступницею директора департаменту освіти та гуманітарної політики–начальницею управління освіти Надією Євчак.

Відповідно до наказу департаменту новою завідувачкою призначено Прасол Тетяну Іванівну. Тетяна Іванівна в дошкіллі не нова, до цього часу вона працювала вихователем-методистом у ДНЗ №33 «Супутник», тож має великий досвід роботи та чітке розуміння, як розвивати та покращувати заклад.

«Цей садочок чи не один з найбільших в місті, велика кількість батьків віддають свою малечу саме сюди. А отже на колектив, а зокрема і на завідувачку покладена величезна відповідальність організувати його ефективну і безперебійну роботу в нинішніх екстремальних умовах, забезпечити комфортне і безпечне перебування тут діток. Це не просте завдання, однак знаю, що для наших освітян немає неможливого. Тож бажаю успіхів у подальшій праці», - відзначила Анастасія Чубіна.

В свою чергу Тетяна Іванівна подякувала керівництву за довіру та поросила колектив підтримати її, адже вона має багато креативних ідей, які втілити в життя можна лише дружною командою.


« повернутися

Вхід для адміністратора