Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Все трудове життя закохана і віддана обраній справі: завідувачку черкаського садочку відзначили за багаторічну і сумлінну працю 

Дата: 03.11.2022 08:29
Кількість переглядів: 21

Має загального стажу роботи понад 50 років, в дошкільному навчальному закладі №69 «Росинка»- 45 років, з яких 40 років - присвячено роботі завідувачкою. Саме таким є трудовий шлях Аксьоненко Тетяни Миколаївни, яка все своє життя займається улюбленою професією педагога. Розпочавши кар’єру на посаді помічника вихователя у ДНЗ №18 «Вербиченька», згодом очолила ДНЗ №69 «Росинка», ставши з 1982 року першим і незмінним керівником цього садочку.

За цей час садочок, що знаходиться у мальовничому районі міста, перетворився на затишний, комфортний та сучасний заклад дошкільної освіти, вихованцями якого стали багато поколінь юних черкасців. І ось днями Тетяна Миколаївна пішла на заслужений відпочинок. Її багаторічна праця та численні досягнення були відзначені медаллю «За сумлінну працю».

«Коли людина очолює заклад з моменту його відкриття, саме тоді найкраще видно як він змінюється і розвивається. Професійний та якісний підхід, організації роботи, дружній колектив, що став справжньою командою – все це і стало запорукою розвитку закладу. Під керівництвом пані Тетяни садочок став учасником та реалізатором інноваційних програм, а її особистий досвід роботи в частині правової компетентності керівника дошкільного навчального закладу наразі у своїй роботі використовують всі педагоги міста. Від імені всієї громади дякую за Ваш внесок у розвиток дошкільної освіти нашого міста», - зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна (Anastasiia Chubina) під час вручення нагороди.


« повернутися

Вхід для адміністратора