Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Містяни можуть долучитися до створення реабілітаційного центру для ветеранів війни

Дата: 19.09.2022 08:29
Кількість переглядів: 16

17 вересня у нашому місті відбулося спецпогашення марки із зображенням українського захисника, який уособлює мужність і незламність нашого народу. Ескіз нової марки ідентичний до муралу, який з’явився на фасаді однієї з будівель Черкас завдяки творчій групі «Kailas-V» під керівництвом харків’янки Яни Волк.

Кожен охочий зможе придбати марку, тим самим долучитися до благодійного збору коштів для створення спортивно-соціального та психологічного реабілітаційного центру для ветеранів війни. У такому центрі, ветерани зможуть проходити спортивну і психологічну реабілітацію, готуватися до різноманітних змагань та ігор ветеранів.

Натхненниками цього проєкту є черкаський міський голова Анатолій Бондаренко та директор МСК «Дніпро» Юрій Гончаров.

«Реабілітація як фізична, так і психологічна - це один із найважливіших етапів з повернення наших хлопців до нормально життя. І створення реабілітаційного центру дасть можливість тут, в Черкасах, відновлювати скалічені війною і тіла, і душі» - наголосила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Детальну інформацію про місце, час та умови придбання марки можна отримати за телефоном (067) 775-77-48 (директор МСК «Дніпро» Гончаров Юрій Андрійович).

Нагадаємо, нещодавно відбувся благодійний футбольний матч в результаті якого вдалось зібрати перші кошти на створення спортивно-соціального та психологічного реабілітаційного центру для ветеранів війни.

Довідково.

Спецпогашення – це погашення спеціальним поштовим штемпелем поштових конвертів та марок, випущених з нагоди великих та пам’ятних подій. Відмінністю від стандартних поштових штемпелів є зовнішнє оформлення. Спецпогашення має особливе значення для філателістів, які збирають ювілейні марки та конверти.


« повернутися

Вхід для адміністратора