Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Учень Черкаської дитячої художньої школи ім. Данила Нарбута переміг у обласному конкурсі «Війну, а не квіти, малюють діти».

Дата: 03.11.2022 08:30
Кількість переглядів: 28

Учень Черкаської дитячої художньої школи ім. Данила Нарбута переміг у обласному конкурсі «Війну, а не квіти, малюють діти».

Назар Щербатюк із роботою «Ангели-охоронці поряд з захисниками» став переможцем серед учасників старшої вікової категорії (14-16 років).

Конкурс відбувся на початку осені 2022 року у Черкаській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Тараса Шевченка до Дня захисників та захисниць України.

Назару Щербатюку шістнадцять років, за які він встиг побувати призером багатьох творчих конкурсів, як у себе на батьківщині, так і за її межами. Він художник, танцюрист і кікбоксер, історик, актор.

Наставники юного художника розповідають, що особливий трепет митець відчуває до тем козацького історичного минулого, бунтівників Карпатських гір, українських свят і традицій і, звичайно, величі українських збройних сил.

Другий рік Назар удосконалює свою майстерність під керівництвом Тетяни Дмитрівни Сосуліної, викладачки ЧДХШ ім. Данила Нарбута, члена Національної спілки художників України. «У нас одна спільна хвороба – творчість! Попри все ми працюємо, мріємо, щоб Україна перемогла і процвітала. Віримо разом!» - говорить про співтворчість зі своїм учнем Тетяна Дмитрівна.


« повернутися

Вхід для адміністратора