Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Колектив Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 19 організував успішний благодійний захід під назвою «Разом до Перемоги»

Дата: 31.05.2023 08:32
Кількість переглядів: 12

З 20 травня, з метою залучення коштів на підтримку Збройних Сил України, організатори відкрили онлайн аукціон. Його лотами стали воєнні артефакти, перетворені на унікальні арт-об'єкти, такі як тубуси, скрині та гільзи. Ці артефакти є своєрідними символами нашої історії та героїзму наших захисників.

Вчора, у межах благодійного заходу «Разом до Перемоги» відбувся концерт та нагородження переможців предметних олімпіад, які стимулюють активність і здібності учнів. Під час концерту, був проведений другий, очний етап аукціону. Це стало чудовою можливістю для присутніх гостей підтримати благодійну справу та придбати цінні арт-об'єкти.

Долучилися до аукціону і заступниця міського голови Anastasiia Chubina разом із директором департаменту освіти та гуманітарної політики Bohdan Belov.

«Із початку війни колектив закладу виявився на передовій у здійсненні благодійних акцій та допомоги українським військовим. Всі сили та зусилля викладачів, учнів та батьків спрямовані на підтримку та вдячність нашим захисникам. Такі вчинки є прикладом громадської активності та доброчинності для всього населення, вони надихають інших приєднуватися до цієї благородної справи», - відзначила Анастасія Сергіївна.

Тож, завдяки щедрості та підтримці учасників концерту, вдалося зібрати загальну суму в розмірі 83 500 гривень.

Зібрані кошти від аукціону будуть передані на потреби Збройних Сил України. Це допоможе підтримати наших військових і забезпечити їх необхідними матеріалами та обладнанням.


« повернутися

Вхід для адміністратора