Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У міській школі відзначили завершення навчального року

Дата: 31.05.2023 08:36
Кількість переглядів: 13

Сьогодні на свято останнього дзвоника до учнів Черкаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів √22 завітали міський голова Анатолій Бондаренко разом із профільною заступницею Anastasiia Chubina та директором департаменту освіти та гуманітарної політики Bohdan Belov.

Посадовці привітали всіх учнів із закінченням навчального року та побажали успіхів у майбутньому. Вони висловили вдячність вчителям та батькам за підтримку та навчання, яке забезпечує молодим людям навички та знання для подальшого розвитку.

«Дякую всім педагогічним колективам, які мужньо впоралися із викликами воєнного часу, а у вільний від навчального процесу об’єдналися разом із батьками для наближення нашої перемоги. І зараз роблять усе, що їм під силу, для підтримки наших військових та людей, які через обстріли в рідних містах переїхали до Черкас», - відзначив Анатолій Васильович.

З нагоди свята вихованці закладу підготували патріотичні пісні та хореографічні композиції, а одинадцятикласники виконали зворушливий випускний вальс.

«Вітаю всіх з закінченням навчального року і успішним фінішем цього етапу наукових відкриттів та пізнання! Ви пройшли складну й цікаву дорогу навчання, набули нових знань, розвинули свої навички і показали великий потенціал. Літо - це пора для самовдосконалення, розвитку своїх інтересів та пошуку нових можливостей. Бажаю вам чудового літнього відпочинку та нових сил для початку навчального року у вересні», - привітала школярів Анастасія Сергіївна.


« повернутися

Вхід для адміністратора