Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Вихованки БМЦ візьмуть участь у Всеукраїнському конкурсі "Космічні фантазії"

Дата: 03.06.2020 08:37
Кількість переглядів: 35

Креативні космічні експонати Марії Кутової, Аліни Сагуняко, Мілани Данільченко та Вікторії Завезиступ, вихованок ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР, представлять Черкаську область на ІІ-му етапі Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії», що відбудеться в Києві.

Творчі роботи юних мисткинь закладу були оцінені на високому рівні компетентним журі з-поміж 252 дитячих виробів, які були надіслані на І (обласний) етап  Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії» до КЗ «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради».

Проведення Конкурсу сприяє розвитку творчих здібностей у дітей та підлітків; формування стійкого інтересу учнівської молоді до творчої пошукової діяльності в питаннях дослідження Космосу; підтримки, розвитку образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Вітаємо талановитих дівчат та їхніх керівників – Анжелу Коваленко, Лідію Чернюк, Галину Тимошенко і бажаємо натхнення та нових перемог!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора