Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

День Конституції поєднав у Черкасах дві сімейні пари

Дата: 29.06.2022 08:37
Кількість переглядів: 18

Сьогодні вся наша держава відзначає День Конституції України. 26 років тому на 5-ій сесії Верховної Ради України був прийнятий Основний закон нашої славетної, незламної та суверенної держави.

І саме цього дня у Черкасах вирішили одружитись дві пари молодят: Олександр та Ірина, Іван та Анастасія. Із цією важливою життєвою подією їх привітав подарунками та квітами міський голова Анатолій Бондаренко разом зі своєю заступницею Анастасією Чубіною.

«Переконаний, що ця символічна дата, яку ви обрали для весілля, стане справжнім оберегом та зробить вашу родину такою ж незламною, якою є наша держава. Я радий вітати вас у дружній родині черкаської громади та зичу вам щастя і мирного неба над головою», - зазначив Анатолій Бондаренко.

Війна щохвилини вносить свої корективи у життя кожного українця, проте вона не здатна знищити кохання, яке пробивається крізь кулі, вирви, завали, сльози та звуки повітряних тривог. «І саме тому у такий час ваші весілля мають надважливе значення, адже ви уособлюєте віру у мирне щасливе майбутнє нашої прекрасної держави! Бережіть свої почуття, насолоджуйтесь кожною хвилиною спільного життя та не забувайте закарбовувати у серці ці щасливі сімейні миті!», - з такими словами звернулась до молодих Анастасія Чубіна.

Від імені всієї громади міста Черкаси долучаємось до привітань та найщиріших побажань!


« повернутися

Вхід для адміністратора