Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

«Кожна черкаська дитина має усвідомити власну унікальність та свою важливість для сім’ї», - Марина Гаркава

Дата: 28.07.2021 08:37
Кількість переглядів: 13

Ти – неповторний, найдорожчий для своєї сім’ї та найкращий у світі. Саме в цьому мають бути впевнені всі черкаські діти: від дошкільнят до студентів. Звичайно, що ці прості та важливі слова повинні говорити рідні люди, але не всі батьки можуть говорити про свої почуття, іноді, як це не банально звучить, навіть соромляться говорити про власні почуття та просто обійняти дитину. Життєві дорослі клопоти та негаразди часто віддаляють батьків та дітей, проте це не означає, що дитину не люблять.

«Міська влада має зробити все можливе, аби сімейні конфлікти і проблеми не завершувались трагедіями, адже ми не маємо права «закривати очі» на очевидні проблеми і повинні спільно з фахівцями знайти вихід», - зазначає заступниця міського голови Марина Гаркава.

Саме з цією метою Черкаська міська рада збирає пропозиції як від містян, так і від профільних організацій щодо проведення тематичної соціальної кампанії, яка матиме довгострокову перспективу та буде зорієнтована на дітей різного віку та батьків.

Першою власні пропозиції сьогодні у міській раді презентувала Анна Сергеєва, мама та менеджер соціальних проектів. Вона запропонувала проект «Рідні», що включатиме соціальну рекламу (плакати, біг борди, афіші, фото), а також тематичні ролики та навчальний міні-серіал для дітей та батьків із порадами психолога.

«Це чудово, що громада не байдужа і готова допомагати вирішувати такі важливі питання, адже були озвучені доволі цікаві ідеї. Принагідно запрошую всіх долучатись до нашої ініціативи. Ми будемо разом із фахівцями департаменту соціальної політики та департаменту освіти та гуманітарної політики аналізувати кожну з наданих пропозицій і обов’язково презентуємо найкращу з них», - наголосила Марина Гаркава.


« повернутися

Вхід для адміністратора