Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Вітаємо, Черкаси!

Дата: 19.09.2022 08:38
Кількість переглядів: 14

Цього року нашому місту виповнюється 736 років з дня заснування. У Черкасах не було жодних традиційних святкування.

Натомість на площі перед міською радою вшанували пам'ять всіх полеглих у війні та подякували нашим військовим-героям, які зараз мужньо боронять нашу землю.

«Сьогодні Україна горить в полум’ї повномасштабної війни, яку проти неї веде російська федерація. Весь український народ із завмиранням серця чекає та радіє переможним новинам з фронту. Кожен черкасець на своєму місці робить все можливе і неможливе, іноді навіть на грані людських можливостей, аби пришвидшити нашу спільну Перемогу над ворогом. Сьогодні, у День міста, ми не святкуємо, а дякуємо Збройним Силам України за кожен спокійний день та вшановуємо військових, які віддали своє життя за Перемогу», - відзначила профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Також, під час урочистостей відбулось спецпогашення унікальної черкаської марки, яку можна буде придбати та таким чином допомогти у створенні спортивно-соціального та психологічного центру для ветеранів, ідейними натхненниками створення якого є міський голова Анатолій Бондаренко та директора КП «МСК «Дніпро» Юрій Гончаров.

За детальною інформацією з приводу марки можна звертатись до директора КП «МСК «Дніпро» Юрія Гончарова за телефоном (067) 775 77 48


« повернутися

Вхід для адміністратора