Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаська вчителька стала співавторкою навчального посібника для першачків

Дата: 21.06.2023 14:39
Кількість переглядів: 14

Ольга Придаток, вчителька початкових класів Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №20, є співавторкою навчального посібника «Українська мова. Буквар. 1 клас.». Разом із Надією Кравцовою цей посібник підготували для учнів закладів середньої освіти, відповідно до Типової освітньої програми, розробленої під керівництвом Олександри Савченко.

Навчальний посібник пройшов численні випробування і отримав чудові результати. За даним «Букварем» вчитимуться читати та писати першокласники України у 2023-2024 навчальному році. Важливо зазначити, що навчання за цим посібником може відбуватися як у очній, так і в дистанційній формі.

Підручник «Українська мова. Буквар» складається з чотирьох частин та у ньому уміщені 3 періоди: добукварний, букварний і післябукварний. Він включає диференційовані мовно-логічні вправи, різноманітні мовні дослідження, завдання на розвиток мовлення та критичного мислення.

Особливостями цього посібника є нестандартний підхід до навчання дітей читанню та письму. Вперше введено QR-коди, які дозволять дітям або їхнім батькам переглянути правильне написання кожної букви в будь-який час і повторити його.

Посібник також містить завдання для самооцінювання, що дозволяє дітям оцінювати свою роботу самостійно.


« повернутися

Вхід для адміністратора