Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Сьогодні в місті відбулися святкові заходи для дітей

Дата: 01.06.2023 08:42
Кількість переглядів: 15

Служба у справах дітей спільно з департаментом освіти та гуманітарної політики у парку «Перемога» організували свято для дітей, які потрапили в складні життєві обставини.

Усіх присутніх розважали аніматори, які забезпечили різноманітні інтерактивні ігри та розваги. Діти з великим задоволенням брали участь у конкурсах, танцях та спортивних змаганнях, що дарувало їм радість та позитивні емоції.

Окрім того, у рамках цього свята діти мали чудову можливість відвідати міський зоологічний парк «Roshen», де вони зустрілися з різноманітними тваринами, пізнали їхні особливості та навіть мали змогу погодувати деяких з них. Це був захоплюючий досвід, який залишиться в їхніх серцях надовго.

А щоб цей день став ще яскравішим і запам'ятався на все життя, кожна дитина отримала подарунок. Ці маленькі сюрпризи наповнили дітей щастям та відчуттям важливості, підкреслюючи, що вони неодмінно заслуговують на любов та піклування.

Також на майданчику Черкаського міського Палацу молоді відбувся захід «Кольорове літо». На святі була створена особлива атмосфера радості та веселощів. Діти мали можливість взяти участь у захоплюючій битві фарбами холі, де кожен крок приносив нові яскраві кольори та незабутні враження. Шоу мильних бульбашок викликало сміх та захват серед усіх присутніх, а виступи кінологів демонстрували велику майстерність та взаємодію між людиною та твариною.

Учасники також зустрілися з відомою черкаською письменницею Анною Григорович, яка поділилася своїм творчим досвідом та відкрила дітям двері до чудового світу літератури. Крім того, протягом заходу були організовані різноманітні дитячі анімації, які запам'ятаються малечі надовго.

На заходи присвячені Дню захисту дітей завітали міський голова Анатолій Бондаренко, профільна заступниця Anastasiia Chubina та депутат Черкаської міської ради Араік Рафікович Мкртчян. Посадовці привітали всіх учасників із святом та побажали підростаючому поколінню нескінченного щастя, здоров'я та успіху у їхній подальшій дорозі життя.

«Усі дітки мають право на безтурботне дитинство, на моменти радості, дива й усмішки. Вони є нашим найціннішим надбанням та майбутнім, і саме тому важливо створювати для них особливі моменти, які заповнюють їхні серця радістю та любов'ю. Нехай кожна дитина знає, що її щастя й добробут є нашим найвищим пріоритетом, і ми завжди прагнемо подарувати їм ті незабутні моменти, які назавжди запам'ятаються у їхній пам'яті», - зауважила Анастасія Сергіївна.


« повернутися

Вхід для адміністратора