Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Переможця міського конкурсу-виставки «Кубок міського голови» - визначено

Дата: 02.06.2023 08:43
Кількість переглядів: 15

Сьогодні в місті підвели підсумки міського конкурсу-виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Кубок міського голови», що відбувся за підтримки міського голови Анатолія Бондаренка та реалізації програми розвитку закладів позашкільної освіти м. Черкаси на 2022-2026 роки.

Творчі діти створили понад 300 дитячих робіт. Вони виконували їх у найрізноманітніших техніках. Напередодні журі оцінили виставкові творчі роботи за різними номінаціями та трьома віковими категоріями згідно з критеріями: композиція, складність виготовлення, якість, ступінь емоційного впливу.

Такі конкурси згуртовують талановитих дітей міста навколо творчості. Вони мали змогу представити свої таланти та здібності у декоративно-прикладному та образотворчому мистецтві. Кожна презентована робота надихала своєю неповторністю та оригінальністю.

Нагородити учасників дипломами та подарунками завітали міський голова Анатолій Бондаренко, його заступниця Анастасія Чубіна та директор департаменту освіти та гуманітарної політики Bohdan Belov.

«Роботи дітей, представлені на виставці, свідчать що наші діти надзвичайно талановиті. І ми пишаємося, що юні черкасці здобувають перемоги на всеукраїнських та міжнародних творчих конкурсах. Наступного року плануємо розширювати наші загальноосвітні програми, мережу гурткових закладів і позашкільного виховання, оскільки розуміємо: за цим – майбутнє», - відзначив Анатолій Бондаренко.

Тож, за рішенням журі Кубок отримала вихованка позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Анастасія Макаренко.

Також посадовці відзначили Подякою за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток позашкільної освіти міста та популяризацію декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва в місті Черкаси культорганізаторку ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» Ольгу Микитченко.

«Дякуємо викладачам за невтомну працю і відданість у підготовці наших талановитих учнів до конкурсів. Ваша педагогічна майстерність допомагає учням розкрити свій творчий потенціал і розвинути свої навички в мистецтві. Нехай ваші добрі справи продовжуються і далі, надихаючи нові покоління талановитих художників» - додала Анастасія Чубіна.


« повернутися

Вхід для адміністратора