Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Напередодні професійного свята у Черкасах привітали та відзначили кращих працівників освіти

Дата: 30.09.2021 08:47
Кількість переглядів: 15

 3 жовтня в Україні традиційно відзначають День працівників освіти. Про   важливість цієї професії годі й казати, адже на шляху кожного з нас завжди   супроводжують працівники різних закладів освіти, починаючи з вихователів у   дитячому садочку і закінчуючи викладачами вищих навчальних закладів.

 Сьогодні у Черкасах відбулись урочисті заходи з нагоди цього, без   перебільшення, надважливого свята. Для працівників міських закладів   дошкільної, шкільної та позашкільної освіти теплі та щирі слова привітань   звучали від заступниць міського голови Марини Гаркави та Анастасії Чубіної,   в.о. директора департаменту освіти та гуманітарної політики Богдана Бєлова, Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Особливим стало привітання від міського голови Анатолія Бондаренка, який не зміг бути присутнім на заході, проте саме за його ініціативи всі присутні жінки отримали прекрасні святкові квіти.

Вітаючи присутніх, Марина Гаркава подякувала кожному за те натхнення та самовіддачу, з якою вони працюють кожного дня, не зважаючи ні на що. «Можна сміливо казати, що майбутнє нашої держави – у Ваших руках, адже саме Ваші знання, любов та досвід є основою виховання та всебічного розвитку наших дітей. Дякую кожному з Вас за цю надскладну щоденну роботу, наснаги кожному з Вас, лише позитивних емоцій від наших дітей, успіхів та здоров’я», - побажала Марина Гаркава та вручила Подяки міського голови кращим працівникам загальноосвітніх навчальних закладів.

«Педагог – не професія, це – звання, що отримують лише найпрофесійніші та найпочесніші. Завдяки вам навчання у черкаських закладах стає вже не лише особливою перевагою нашого міста, але й його візитівкою та промоцією. Ви робите освіту у черкаських закладах престижною, а ми, разом з міським головою, робимо і будемо продовжувати робити все можливе, аби умови навчання у наших закладах були комфортними, безпечними та сучасними», - зазначила Анастасія Чубіна та вручила Грамоту виконавчого комітету і Подяки міського голови працівникам позашкільних та дошкільних навчальних закладів міста.

Долучаючись до привітань Богдан Бєлов зазначив, що черкаські освітяни – творці нових еліт і геніїв. «Я вам вдячний за те, що Ви, разом з медиками, стали справжнім форпостом і першою лінією боротьби з COVID-19. Ви власним прикладом, своєчасною вакцинацією довели, що здоров’я та безпека дітей, їх батьків для Вас є найважливішим пріоритетом», - наголосив Богдан Бєлов та вручив Грамоти і Подяки від Міністерства науки України.

Вітаємо працівників всіх черкаських закладів освіти з прийдешнім святом, міська громада ними пишається, адже вони – найкращі в Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора