Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкасах відкрили чемпіонат України з вітрильного спорту

Дата: 19.08.2023 12:00
Кількість переглядів: 19

До нашого міста завітали спортсмени з 5 областей України та міста Київ - це й Дніпропетровська, Полтавська, Черкаська, Миколаївська та Донецька області.

Протягом кількох днів, а саме до 22 серпня, вітрильники змагатимуться у акваторії Дніпра в шести класах: Finn, Ilca 6, Ilca 7, Ultra M, 470 та 420.

Сьогодні відбулося офіційне відкриття змагань, на яке завітали міський голова Анатолій Бондаренко, заступник голови Черкаської ОВА Олександр Шамрай, заступниця міського голови Анастасія Чубіна та начальниця управління гуманітарної політики департаменту освіти та гуманітарної політики Anna Gavrish.

«Бажаю всім учасникам відмінних стартів та неймовірної конкуренції. Кожна перемога присвячується нашим героїчним захисникам, які зараз стоять на передовій, захищаючи нашу країну від ворога», - сказав Анатолій Бондаренко.

«Приємно, що сьогодні в нашому місті проходять змагання всеукраїнського рівня, адже це значно сприяє спортивному розвитку Черкас. Бажаю усім спортсменам успіхів та нехай переможе найсильніший», - відзначила Анастасія Чубіна.


« повернутися

Вхід для адміністратора