Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Зустріч з активною молоддю міста

Дата: 31.12.2020 08:53
Кількість переглядів: 12

29 грудня у міській раді відбулася зустріч заступниці міського голови Анастасія Чубіна із активною молоддю Черкас за ініціативи департаменту освіти та гуманітарної політики.

На початку зустрічі громадські організації, що працюють з молоддю, та молодіжні громадські організації міста мали можливість представити свої успішні практики для молоді:

Володимир Панченко зробив презентацію проектів ГО «Черкаська Молодіжна Рада». Олександр Курявий представив тренінги та освітні курси, які організовує для молоді міста ГО «Платформа Громадських Діалогів». Микола Максьома розповів про заходи Молодіжного Ресурсного Центру та напрацювання ГО «Іcity.che».

Президентка БО «Rotary Club Cherkasy International» Марина Гур’янова відзначила важливість проведення в подальшому «Молодіжних діалогів про Черкаси».

Марина Бакланова презентувала проміжкові результати впровадження ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді» в нашому місті, а також анонсувала проект фінансового здоров'я молоді від Rotary Club Kyiv International.

Також представниці ГО «Перехрестя» та ГР «Пласт - український скаутинг» поділилися досвідом роботи з молоддю в Черкасах.

У другій половині зустрічі пройшло обговорення, якою ж має бути молодіжна політика в нашому місті протягом наступних  2-3 років, які пріоритети, як зробити наше місто справді дружнім до молоді?

Крім того, вручили активній молодізахисні маски, подаровані Представництвом UNICEF в Україні!

До уваги всіх зацікавлених: протягом місяця чекаємо від вас пропозицій щодо Вашого бачення розвитку молодіжної політики у місті Черкаси за адресою: м. Черкаси вул.Гоголя, 251 або на пошту ogp.ck@ukr.net


« повернутися

Вхід для адміністратора