Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У закладах освіти, культури та спорту оголошено карантин у зв`язку із загрозою коронавірусу

Дата: 13.03.2020 08:54
Кількість переглядів: 27

Відповідно до постанови Уряду,  Черкаський міськвиконком ухвалив рішення про оголошення карантину у навчальних закладах Черкас на три тижні  з 12 березня по 3 квітня в усіх закладах освіти незалежно від форми власності та сфери управління: дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої, післядипломної освіти.

Відповідно до Наказу департаменту освіти та гуманітарної політики від 12.03.2020 № 180 в усіх заклдах та установах, які перебувають у підпорядкуванні та управлінні департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради  на період з 12 березня  до 3 квітня 2020 року, у зв’язку з карантином  забороняється:

- учням відвідувати заклади освіти, в тому числі і дошкільні навчальні заклади;

- направлення за кордон учнів та співробітників закладів освіти до країн з високим ступенем ризику зараження.

- відвідування гуртків, секцій, студій, клубів за інтересами, любительських об?єднань їх вихованцями та учасниками;

- проведення всіх масових заходів,  у яких бере участь понад 200 осіб. Спортивні заходи дозволяється проводити без глядачів (уболівальників);

- обмежити проведення з  працівниками закладів запланованих нарад, засідань, методичних заходів  до нормалізації епідемічної ситуації;

- на період карантину залучити педагогічних працівників до виконання інших видів робіт .

 

- Звертаю увагу, що у період карантину учителі проводитимуть заняття та надаватимуть консультації учням і батькам за допомогою дистанційних форм навчання, системи "ОШКОЛА" чи онлайн-платформ. - зазначає директор департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов. - Учням хочу ще раз нагадати про дотримання правил безпечної поведінки під час карантину та виконання профілактичних заходів щодо попередження масового розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом і гострих респіраторних інфекцій.


« повернутися

Вхід для адміністратора