Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Художниці «БМЦ» посіли призові місця на обласному етапі Всеукраїнсого конкурсу плакатів «Майбутнє планети – у наших руках!».

Дата: 10.05.2022 08:55
Кількість переглядів: 21

Дві вихованки Багатопрофільного молодіжного центру зайняли призові місця. Анастасія Макаренко, із Народного художнього колективу – студії декоративно-прикладного мистецтва «Сходинки» (керівник Галина Тимошенко), за свою роботу «Бережіть природу» отримала ІІІ місце (молодша вікова категорія), а Майя Мельник, із Зразкового художнього колективу «Вернісаж» (керівник Анжела Коваленко), за плакат «Бережи планету з дитинства» – І місце (старша вікова категорія).

У творчому заході взяли участь 70 дітей та підлітків із Черкас, Черкаського та Золотоніського районів. Юні художники у конкурсних роботах відобразили своє бачення щодо збереження природи на планеті Земля.

Конкурс плакатів організований за ініціативою Національної бібліотеки України для дітей за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Національної спілки художників України та інших державних і громадських організацій.


« повернутися

Вхід для адміністратора