Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Сьогодні активна учнівська молодь зустрілася з заступницею міського голови Анастасією Чубіною

Дата: 17.07.2023 17:06
Кількість переглядів: 28

Разом вони поспілкувалися та обговорили плани на подальшу співпрацю. Також під час зустрічі учні подякували Анастасії Сергіївні за її участь і допомогу в організації благодійного перформансу «На тон ближче до перемоги».

Цей проєкт організовувався з метою збору коштів для підтримки наших військових. Учнівська міжпарламентська асамблея доклала всіх зусиль, щоб залучити громадськість та зібрати якнайбільшу суму коштів.

Завдяки великій підтримці та щедрості учасників аукціону, який відбувся під час благодійного перформансу, учням вдалося зібрати 30 280 грн., які незабаром будуть передані на допомогу нашим Збройним Силам.

«Черкаська учнівська молодь є незамінним джерелом ідей, талантів і потенціалу для розвитку нашої спільноти. Вони допомагають створювати нові ініціативи, сприяють розвитку культури та мистецтва, а також активно взаємодіють з громадськими організаціями. Всі ці навички та досвід є надзвичайно цінними і будуть допомагати їм у подальшому особистому й професійному розвитку», - відзначила Анастасія Чубіна.


« повернутися

Вхід для адміністратора