Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Для юних рятувальників організували конкурс-квест «Завжди й усюди - безпеці бути»

Дата: 25.05.2023 08:57
Кількість переглядів: 22

В умовах війни надзвичайно важливо забезпечити дітей необхідними знаннями щодо безпечної поведінки.

З цією метою Державна служба з надзвичайних ситуацій України у Черкаській області спільно з Черкаською міською радою та Черкаською районною державною адміністрацією організували ряд конкурсів-квестів для дружин юних рятувальників – пожежників «Завжди й усюди - безпеці бути».

У заходах взяли участь 8 команд дружин юних рятувальників – пожежників з закладів загальної середньої освіти м. Черкаси та обласних навчальних закладів.

На стадіоні однієї із шкіл нашого міста кожна команда проявила свої знання з пожежної, техногенної та мінної безпеки, а також алгоритму дій у різних надзвичайних ситуаціях.

Долаючи дистанцію, що складалася із 7 локацій – «Мінна безпеки», «Домедична допомога», «Вогнегасник», «Психологічна допомога», «Пожежна безпека», «Влучний ствольщик» та «Бойовий одяг рятувальника» юні учасники відповідали на питання, відгадували ребуси та демонстрували вміння і навички, які здобули, навчаючись у рятувальників.

Щоб підтримати та привітати активну молодь на захід завітала заступниця міського голови Anastasiia Chubina.

«Такі змагання не тільки дають командам можливість показати свої навички, але й допомогти закріпити та вдосконалити свої знання в практичних ситуаціях. Вони створюють цінну можливість для набуття учасниками досвіду та впевненості у власних можливостях щодо безпечного поводження в надзвичайних ситуаціях», - відзначила Анастасія Сергіївна.

Наприкінці всі учасники отримали грамоти та подарунки, а найголовніше здобули навички, які можуть бути надзвичайно корисними у майбутньому.


« повернутися

Вхід для адміністратора