Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Знову ЮНІСЕФ допомагає внутрішньо-переміщеним діткам, які знайшли нову домівку в Черкасах

Дата: 11.05.2022 08:57
Кількість переглядів: 15

Кольоровий папір, альбоми, ігри для розвитку пам'яті та ігрові парашути від UNICEF Ukraine у рамках ініціативи Громада, дружня до дітей та молоді отримають всі заклади освіти, хаби та установи, які працюють з дітьми та родинами-переселенцями.

«Те, що пережили діти під час війни – дуже травматичний досвід. І прості життєві радощі, заняття та спілкування з однолітками це те, що може їх відволікти від страшних спогадів. Ми вдячні ЮНІСЕФ за підтримку в нашій роботі з адаптації нових мешканців нашого міста. Разом – ми переживемо будь-які життєві виклики» - говорить кураторка галузі освіти, заступниця міського голови Anastasiia Chubina

Довідково: Дитячий фонд ООН, ЮНІСЕФ спеціалізована структура ООН, створена 11 грудня 1946 року. ЮНІСЕФ є світовим лідером із захисту прав та інтересів дітей, який працює у понад 190 країнах і територіях світу заради захисту й підтримки дітей з моменту їх народження і до початку дорослого життя. До вирішення дитячих проблем ЮНІСЕФ залучає найширше коло тих, хто може і повинен подбати про майбутнє нових поколінь, активно співпрацюючи з урядами і науковими установами, бізнесом і громадськими організаціями, лікарнями і навчальними закладами, інформуючи про проблеми дітей, пропонуючи перевірені й ефективні рішення, стимулюючи законодавчі зміни. Фонд надає допомогу дітям держав, що розвиваються. Фонд є лауреатом Нобелівської премії Миру 1965 р.


« повернутися

Вхід для адміністратора