Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаські важкоатлети отримали новий спортивний інвентар

Дата: 18.01.2022 08:58
Кількість переглядів: 15

Тренери КДЮСШ «Вікторія» виховали не одне покоління черкасців-силачів, адже у цій школі працюють відділення з боксу, важкої атлетики, вільної та греко-римська боротьба, дзюдо та пауерліфтінгу.

Для занять вихованців школи, які є неодноразовими переможцями змагань всеукраїнського та міжнародного рівнів, міська влада створює максимально комфортні та безпечні умови. Важливим етапом є також придбання необхідного нового та сучасного спортивного інвентарю. Сьогодні чергове спортивне оновлення отримало відділення важкої атлетики.

«Ми постійно намагаємось підтримувати наших спортсменів. Світ не стоїть на місці: з’являються нові сучасні види спортивного спорядження. І важливо, щоб наші черкаські спортсмени його своєчасно отримували, аби мати змогу ефективно тренуватись та привозити до рідного міста перемоги», - наголосив міський голова Анатолій Бондаренко.

За словами заступниці міського голови Анастасія Чубіна, влада протягом всього року намагається тримати руку «на пульсі» спортивних новацій і регулярно купувати сучасний інвентар, аби створити для тренувань максимально сучасні та комфортні умови.

Слід зазначити, що всі заняття у школі є абсолютно безкоштовними, а окремими видами спорту, приміром дзюдо, можуть займатись діти, починаючи з 6 років.


« повернутися

Вхід для адміністратора