Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Сумна звістка сколихнула освітянську родину...

Дата: 12.12.2022 08:59
Кількість переглядів: 11

Сьогодні, 10 грудня, спільнота черкаських освітян понесла важку втрату - перестало битися серце директора комунального позашкільного навчального закладу "Міська станція юних техніків" Кошового Анатолія Костянтиновича.

У 1978 році Анатолій Костянтинович закінчив Черкаський державний педагогічний інститут, що і визначило його життєвий шлях. З 1978 року він розпочав свою педагогічну діяльність. З 1986 року працював вчителем та завучем у Черкаській загальноосвітній школі №20, а у 1988 році став директором Черкаської загальноосвітньої школи №29, саме він і розпочав будову нового корпусу цієї школи. З 2004 року Анатолій Костянтинович отримав посаду директора комунального позашкільного навчального закладу "Міська станція юних техніків".

Життєвий шлях Анатолія Костянтиновича - це зразок гідності та добропорядності. За 44 роки педагогічної діяльності, він проявив себе справжнім фахівцем свого діла та патріотом, з принциповістю та власним поглядом. Мудрий керівник, який дбав про добробут закладу та мав мужність брати на себе відповідальність за прийняття важливих рішень.

Від імені колективу департаменту освіти та гуманітарної політики, висловлюємо щирі співчуття всій родині та близьким пана Анатолія.

Прощання відбудеться у Будинку трауру 12 грудня о 10.20 год.


« повернутися

Вхід для адміністратора