Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

З Днем Незалежності України

Дата: 24.08.2023 08:15
Кількість переглядів: 28

24 серпня ми відзначаємо День Незалежності України - день, який символізує нашу силу, гордість та незламність. Це день, коли ми пишаємося своєю країною, вшановуємо її героїв, і зміцнюємо віру у те, що разом ми зможемо побудувати світле та процвітаюче майбутнє.

Сьогоднішня дата набуває особливого, вагомого значення. Це не просто свято, а символ волі, сили та спротиву в умовах складностей та випробувань. Українці кожен день підтверджують свою готовність боротися за свою країну та за те, щоб майбутні покоління мали можливість жити в мирі та процвітанні.

Наші військові - справжні Герої, найкращі представники нації, чиї вчинки є найвищою мірою відваги, самопожертви та глибокої відданості своїй Батьківщині. Вони не тільки захищають наші кордони, вони захищають можливість для наших дітей рости в безпеці та створюють основу, на якій буде будуватися майбутнє нашої країни.

Сьогодні ми разом святкуємо день, коли наша країна стала незалежною, коли ми маємо право вільно дихати та розбудовувати свою неньку. Нехай День Незалежності подарує кожному із нас патріотичний запал, силу вдосконалювати свою країну та робити її кращою.

Слава Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора