Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Спільнота Lions Clubs International передала черкаським закладам генератори та інвектори

Дата: 30.12.2022 09:17
Кількість переглядів: 10

Lions Clubs International – це сукупність міжнародних громадських благодійних організацій – клубів, що виконують різні гуманітарні проєкти. Ураховуючи події, які відбуваються в Україні, створення належних умов в освітніх закладах Черкас є важливою місією. Тому з ініціативи фонду 2 загальноосвітніх та 8 дошкільних закладів безкоштовно отримали генератори та інвектори виробництва Німеччини та Нідерландів.

«Для нашого міста, а особливо дошкільних та загальноосвітніх закладів, зараз важлива будь-яка підтримка. Адже діти повинні отримувати освіту якісно, попри всі труднощі, які створила рф. Тому дякуємо Lions Clubs International та сподіваємося на подальшу співпрацю», - зазначає профільна заступниця Анастасія Чубіна (Anastasiia Chubina).

Співпраця Центру професійного розвитку педагогічних працівників міста Черкаси з міжнародною організацією Lions Clubs International почалася ще у 2020 році впровадженням освітньої програми позитивного розвитку «Соціальні та емоційні компетенції ХХІ століття», яка була схвалена МОН України і адаптована для України. З того часу за програмою було навчено близько 300 педагогів міста, у тому числі й адміністрація 8 шкіл міста.

Дякуємо закордонним колегам та сподіваємося, що такий різдвяний подарунок зробить Новий рік для педколективів та дітлахів радіснішим і теплішим.


« повернутися

Вхід для адміністратора