Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Учні черкаських шкіл провели благодійний бал

Дата: 07.06.2021 09:18
Кількість переглядів: 14

Активна учнівська молодь міста, у неділю, затанцювала на площі перед мерією задля благородної мети – порятунок життя однолітка. Підлітки збирали кошти на лікування учню ЗОШ №25 Артему Ротаню, який хворіє на вторинну мієлоїдну лейкемію. Підтримати школярів та допомогти юнаку прийшли також міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та його заступниця Марина Гаркава.

Рішення, чому саме Артем, було ухвалено колегіально під час зборів Учнівської міжпарламентської асамблеї. Адже хлопчик уже третій рік бореться за життя і допомога йому та його родині вкрай необхідна.

- Наші серця наповнені надзвичайною радістю і гордістю за таких розумних та прогресивних дітей. За те, що ви не тільки гарно навчаєтесь, а ще й думаєте про своїх однолітків, які потрапили у тяжкі життєві ситуації. Дякуємо вам за вашу небайдужість, - звернулась до школярів заступниця міського голови Марина Гаркава.

Також Марина Олександрівна відзначила, що захід поєднав дві теми такі як благодійність, та інавгурація нової спікерки Учнівської міжпарламентської асамблеї Анни Кравченко, учениці ЗОШ №19.

Містяни насолодились культурною програмою з класичними бальними танцями, вокальними виступами, поетичними та іншими номерами. Гості не скупились та залишали свої пожертвування у спеціальних скриньках. В результаті діти зібрали 8344 грн та 1 долар.

Довідка: Учнівська міжпарламентська асамблея - організація, що має на меті згуртування учнівської молоді Черкас, активних представників самоврядування шкіл, які прагнуть змін для свого міста, задля спільної реалізації заході у освітнього, культурному, екологічному, суспільному та інших напрямках.


« повернутися

Вхід для адміністратора