Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

"Переймати досвід потрібно у найкращих", - заступниця міського голови Анастасія Чубіна відвідала приватний садочок

Дата: 16.04.2021 09:19
Кількість переглядів: 14

Переймати досвід потрібно у найкращих. Заступниця міського голови Анастасія Чубіна відвідала черкаський приватний дитячий садок «Сова».

"Головне мета мого візиту - дізнатися, що ж є такого у приватних садочках та чому величезний відсоток батьків прагне віддати своїх дітей саме туди", - відзначає посадовиця.

Це молодий заклад, який працює менше року, але вже має тридцять три вихованців. Індивідуальний підхід та постійна увага до дітей, біорециркулятор при вході до закладу, який очищає повітря від вірусів, постійне кварцування приміщена, новітні методики навчання - компонування педагогіки Монтессорі, LEGO та програми «Дитина», сучасні дитячі ліжка, терморегулятор-запобіжник для кранів у вбиральні та багато чого іншого. Складається враження, що все продумано до найменших деталей.

Також, керівниця закладу Валерия Шинкарева розповіла, що їхнє меню створене на основі розробленого Перспективного меню по якому харчуються у комунальних садочках. Проте, досліджуючи, які продукти з меню діти полюбляють, а які ні, в рамках можливого звісно, вони скорегували та підлаштували його під запит малечі. Власне, таке завдання ставимо перед собою і ми!

"Навчатися у комунальному чи приватному закладі - вибір кожного, але завдання нашої команди - створити у міських садочках такі умови, щоб перебування в них було дітям у радість і щоб кожен комунальний ДНЗ міг легко скласти конкуренцію кращим приватним садочкам", - зазначає заступниця міського голови.


« повернутися

Вхід для адміністратора