Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

20 призових місць здобули вихованці в обласній виставці-конкурсі "Знай і люби свій край"

Дата: 02.06.2020 09:23
Кількість переглядів: 13

Цьогоріч на розгляд суддівської колегії було подано 565 виробів дитячого мистецтва у 3-х вікових категоріях із 39 закладів позашкільної освіти Черкаської області.

Творчі роботи Ольги Бараннік, Марії Кутової, Катерини Дахненко, Мілани Данільченко, Аліни Сугоняко, Марини Костенюк, Олександри Олексюк, Владислави Пріхно, Вікторії Жуковської, Софії Запорожець та Інни Дерманчук зайняли І-ші місця та візьмуть участь у щорічній Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», що відбудеться в Українському державному центрі позашкільної освіти (м. Київ).

Обласний мистецький захід проводиться з метою підведення підсумків роботи творчих об’єднань вихованців гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва; пропаганди та популяризації досягнень дитячих колективів художньо-естетичного напряму; підтримки та розвитку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, сприяння реалізації творчих задумів учнівської молоді.

Вітаємо талановитих вихованок закладу та їхніх керівників – Тетяну Капелюшну, Галину Тимошенко, Анжелу Коваленко та Лідію Чернюк, із черговою перемогою!


« повернутися

Вхід для адміністратора