Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

До Дня захисту дітей у місті відбувся футбольний фестиваль

Дата: 01.06.2022 09:24
Кількість переглядів: 12

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей у місті завершився дитячий футбольний фестиваль, який розпочався вихідними та відбувався на базі спортивної школи «Дніпро-80».

Загалом у турнірі взяли участь 14 команд, вікових категорій 2010/2011р.н. та 2012/2013 р.н.

На церемонію закриття фестивалю завітали міський голова Анатолій Бондаренко та профільна заступниця Анастасія Чубіна, які привітали діток зі святом, подарували всім учасникам турніру подарунки та передали смаколики.

Заступниця міського голови Анастасія Чубіна відзначила, що в місті вже сформувалась певна традиція проводити футбольні фестивалі. Цього року цю радісну подію звісно затьмарює війна, проте не слід забувати, що діти особливо тяжко переживають ті зміни, які принесла війна. Тому основний обов’язок зараз і батьків, і влади забезпечити дозвілля юних черкасців так, щоб вони могли відволікатись від подій сьогодення.

Також посадовиця привітала всіх учасників турніру із Днем захисту дітей та побажала підростаючому поколінню черкасців і надалі наполегливо навчатись, тренуватись та допомагати дорослим розвивати наше місто.


« повернутися

Вхід для адміністратора