Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаси отримали потужний генератор для одного з закладів освіти

Дата: 07.12.2022 09:28
Кількість переглядів: 15

Міський голова Анатолій Бондаренко разом із заступницею Анастасія Чубіна, директором департаменту Bohdan Belov та директоркою департаменту економіки та розвитку Іриною Удод отримали такий дорогоцінний подарунок.

Так, ще літом у Черкас стало на одне місто побратим більше - посадовці підписали угоду про встановлення співробітництва з латвійським містом Вальмієрою.

«Ще тоді з керівництвом міста ми домовились про спільну реалізацію і культурних, і освітніх проєктів. А от сьогодні Вальмієра підставляє нам дружнє плече підтримки - в рамках нашої угоди керівництво міста разом із підприємцями придбали та вислали генератор для одного з освітніх закладів, в якому розташований «Пункт незламності», - відзначила профільна заступниця Анастасія Чубіна.

В свою чергу міський голова подякував керівництву міста-побратима за підтримку в такий не простий для всієї України час.

«Від імені всієї міської влади та всієї громади ми дякуємо за підтримку в цей складний час. Зараз це надзвичайно важливо і цінно», - подякував Анатолій Васильович.


« повернутися

Вхід для адміністратора