Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

За професіоналізм та відданість обраній справі міська влада відзначила колектив ДНЗ 29 «Ластівка»

Дата: 07.12.2022 09:29
Кількість переглядів: 24

Медаллю «За сумлінну працю» нагороджено завідувачку дошкільного навчального закладу спеціального типу «Ластівка» Єрмоленко Лілію Олександрівну.

Лілія Олександрівна працює на посаді завідувачки ДНЗ №29 з липня 2016 року. З час роботи зарекомендувала себе відповідальним, досвідченим керівником, яка направляє діяльність колективу на реалізацію творчих здібностей, розкриття індивідуальних якостей особистості кожного співробітника. Пані Лілія бере активну участь у громадському житті колективу закладу та міста, у волонтерському русі в умовах війни та активно долучається до допомоги захисникам України.

Також, за вагомий внесок у розвиток дошкільної освіти міста, високий професіоналізм, реалізацію громадської позиції, безпосередню участь у волонтерському русі в умовах війни, формування суспільної свідомості з метою допомоги Збройним силам України колектив закладу відзначений Подякою міського голови.

Колектив садочку з квітня і до сьогодні активно працює на перемогу. За цей час було сплетено кікімори, зшито банато балаклав,окопних свічок, закуплено дощовики, комплекти термобілизни, безліч теплих носків, пошито тактичні каримати для снайперів і тактичні сидушки, безліч смаколиків(пиріжки, печиво, чай, кава, сигарети), ліки. Все це було передано на передову нашим захисникам.

«Працівники черкаських закладів дошкілля від самого початку війни допомагають державі стримувати ворожу навалу. Вони стали потужною складовою освітянського волонтерського фронту Черкас. Наші працівники є взірцем людяності й доброчинства. У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє» - зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.


« повернутися

Вхід для адміністратора