Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У черкаській школі для переселенців випекли 1000 булочок

Дата: 16.03.2022 09:31
Кількість переглядів: 11

«Волонтерський фронт» черкаських освітян безупинно продовжує працювати. Допоки одні школи приймають евакуйованих осіб, інші заклади докладають максимуму зусиль, аби передати їм частину домашнього тепла. Адже саме з ним асоціюється неповторний аромат домашньої випічки.

Завдяки дружній громаді Південно-Західного району, яка відгукнулась на заклик колективу Черкаської СШ №28 ім. Т.Г. Шевченка принести необхідні продукти, у закладі випекли майже 1 тисячу здобних булочок з начинкою. Всі смаколики передали переселенцям, які знайшли тимчасовий прихисток у нашому місті.

«Не втомлююсь дякувати кожному, хто долучається до ініціатив черкаських освітян. Від імені школи та себе особисто щиро вдячні всім за допомогу! Наразі у школі на поточний тиждень достатньо продуктів і випічку продовжують готувати, аби щодня пригощати тих, хто переїхав до нашого міста. Черкаси – наш спільний і такий по-домашньому теплий дім», - зазначає заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

А ще заклад організував громаду для плетіння шкарпеток, які зігрівають наших військових цими холодними весняними ночами.

Наразі у Черкаській СШ №28 ім. Т.Г. Шевченка є актуальною потреба для дітей переселенців у печиві, вафлях, цукерках та чаї, які можна приносити до старшої школи.

Інформація про потреби школи постійно оновлюється на їх офіційному сайті (http://sch28.at.ua/).


« повернутися

Вхід для адміністратора