Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Юні таланти музичної школи здобули низку нагород у творчих конкурсах

Дата: 02.05.2023 09:33
Кількість переглядів: 18

Вихованці Черкаської дитячої музичної школи №1 ім. М.В. Лисенка беруть активну участь у різноманітних мистецьких конкурсах обласного, всеукраїнського і міжнародного рівнях та приносять своєму закладу нагороди вищого ґатунку.

Так на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі виконавців на народних інструментах «Україно моя» музиканти, яких підготували викладачки Смоляр Наталія та Путинець Анастасія посіли такі призові місця:

ІІІ місце - Пилипенко Павло;

ІІІ місце - Севрук Олег;

ІІ місце - дует «Інтонація» у складі Севрук Олега та Тепаленко Анастасії.

У Всеукраїнському відкритому конкурсі бандуристів «Живі струни», учні викладача Смоляр Наталії - Тепаленко Анастасія та Владімірова Владіслава (концертмейстер Леся Рябоконь) стали лауреатами  І та  ІІ ступеня. А Калініна Єлизавета взяла участь у Всеукраїнському конкурсі виконавців на бандурі ім. Гната Хоткевича і отримала диплом лауреата ІV ступеня. Для дівчинки це перший конкурс такого високого рівня.

Також 8 вокалістів школи стали лауреатами фахового ІХ Всеукраїнського дитячого конкурсу академічного співу в місті Шостка:

Лауреат І премії та володарка Диплому, «Надія» Гречана Діана - клас Лідії Мусеровської;

Лауреат ІІ премії та володарка Диплому за краще виконання солоспіву Кіліна Ксенія - клас Ірини Варавіної;

Лауреат ІІІ премії та володарка Диплому за краще виконання української народної пісні Товшанчі Тамару - клас Лідії Мусеровської;

Лауреати ІІІ премії Скорик Діана, Калініна Єлизавета та Нечушкіна Дарина - клас Лідії Мусеровської

Дипломи Дипломанта отримали Петрова Аліса - клас Лідії Мусеровської та

Смоляр Софія- клас Ірини Варавіної.

Концертмейстери Варчук Лариса, Сергієць Олександра, Остроушко Ірина взяли участь у конкурсі разом із учнями, а Рябоконь Леся нагороджена Диплом кращого концертмейстера даного конкурсу.


« повернутися

Вхід для адміністратора