Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Сховища черкаських освітян – найкращі

Дата: 14.07.2023 15:33
Кількість переглядів: 20

Учора на сесії Черкаської міської ради заступник міського голови Віктор Беззубенко доповів про стан укриттів у Черкасах. Під час виступу він відзначив, що укриття в навчальних закладах нашого міста є одними з найкращих в Україні.

Наразі у черкаських закладах освіти тривають роботи по облаштуванню укриттів. Усе для того, аби створити безпечні та комфортні умови для усіх здобувачів освіти.

«Міська влада працює над тим, аби в усіх освітніх закладах міста створити безпечний простір для навчання. Адже завдання номер один – із початку навчального року вивести максимальну кількість дітей на очне навчання», – говорить міський голова Анатолій Бондаренко.

Тож, у 2022 році у 12 закладах освіти було проведено ремонт укриттів. У 2023 році ще в 2-ох закладах повністю завершили ремонтні роботи, у 16 – тривають та в 19 закладах освіти планують завершити роботи до кінця цього року.

«Дякую за оцінку роботи галузі і хочу запевнити, що наразі тривають активні роботи аби укриття для наших дітей стали ще кращими», – зазначила заступниця міського голови Anastasiia Chubina .

Наші діти мають право здобувати знання в безпеці, тож міська влада докладає максимум зусиль, щоб у них така можливість була.


« повернутися

Вхід для адміністратора