Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Анастасія Чубіна про багатофункціональний спортивний комплекс у Черкасах

Дата: 30.03.2021 09:33
Кількість переглядів: 13

Багатофункціональний спортивний комплекс планують створити у приміщенні колишньої тютюнової фабрики. Цю ініціативу підтримують спортивні школи та федерації міста, про це у студії ВиЧЕрпно розповіла заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна.

Так, у Програмі соціально-економічного розвитку на цей рік закладено кошти на розробку проектно-кошторисної документації даного проекту.

«Сподіваюся, на наступний рік ми зможемо подати цей проект або ж на програму «Магніт» від президента (державний проект зі створення в кожній області об’єкта спортивної інфраструктури, присвяченого видатному сучасному спортсмену чи спортсменам з цього регіону. Робоча назва проекту «Україна – чемпіон!» – ред.), або ж на «Велике будівництво». Це гарна іміджева річ, яку потрібно зробити й забезпечити належні умови для тренування нашим спортсменам» - відзначає посадовиця.

Звісно, гарантій, що цей проект, як і багато інших в місті, не залишиться лише на папері – немає, відзначає чиновниця. Проте вони рішуче налаштовані знайти фінансування для його повної реалізації.

«Зрозуміло, що для бюджету міста зробити за один рік такий проект буде важко. Але, залучаючи кошти з інших ресурсів, я, думаю, це можливо. Тому ми подаємось на всі можливі програми фінансування», - зазначає Анастасія Чубіна.


« повернутися

Вхід для адміністратора