Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Сьогодні в межах музично-патріотичного проєкту «Український вимір» відбувся перший концерт «НародноМузичнаЕкспресія»

Дата: 14.07.2023 20:00
Кількість переглядів: 15

Ця подія зібрала шанувальників українського мистецтва, які мали змогу насолодитися виступами професійних музикантів, викладачів мистецьких шкіл міста та артистів Черкаського міського Будинку культури імені І. Кулика.

На сцені пролунали музичні композиції, що передали велич та красу української культури. Кожен творчий номер був наповнений енергією та емоціями, які підкреслювали неповторність та неперевершеність нашої національної музики.

Особливість цього концерту полягала не лише у професіоналізмі виконавців, але й у їхньому прагненні передати патріотичний дух та глибокі почуття до рідного краю через музику. Вони дарували присутнім мить національної гордості, єднання та патріотизму.

Концерт «НародноМузичнаЕкспресія» став першим кроком проєкту «Український вимір» і відкрив новий шлях для подібних музичних заходів, спрямованих на відродження національної культури та підтримку талановитих українських музикантів.

Серед глядачів були присутні заступниця міського голови Анастасія Чубіна та фахівці управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики.

«Такі події допомагають нагадати нам про наше походження, культурну спадщину та значення музики, як засобу вираження національної самосвідомості. Проєкт «Український вимір» продовжуватиме свою місію просування та популяризації української музики, підкреслюючи нашу національну ідентичність», - відзначила Анастасія Сергіївна.


« повернутися

Вхід для адміністратора