Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаси на шляху до статусу спортивної столиці - Сергій Воронов

Дата: 20.08.2020 09:43
Кількість переглядів: 17

За короткий проміжок часу наше місто вчергове стало осередком проведення високостатусних змагань із греко-римської боротьби. І що відзначають в міністерстві та профільній федерації - змагання тут проводяться на досить високому рівні. - зазначає директор департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов.
З нагоди цього ми не можемо не відзначити роботу міської федерації з греко-римської боротьби і її очільника - Олексій Мельник. Не хочу вживати пафосних слів і розписувати багато речень, а просто хочу подякувати Олексію Олексійовичу за активність, креативність та професіоналізм! Федерація сьогодні саме така, якою ми хочемо її бачити і вона точно на вірному шляху!
Поруч з цим скажу кілька слів ще про змагання в яких взяло участь понад півсотні спортсменів із 15 областей України. Переможці у своїх вагових категоріях отримали почесне право представляти нашу державу на міжнародних змаганнях!
Хочу побажати  подальших перемог, сподіваюсь, що змгаання в Черкасах стали чудовою яскравою іще однією сходинкою у їхніх карєрах! - зауважив Воронов.

« повернутися

Вхід для адміністратора