Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна розповіла в студії «ВиЧЕрпно» про речі, які сьогодні є найважливішими в галузі освіти!

Дата: 23.06.2023 09:43
Кількість переглядів: 39

Позаду 2022/2023 навчальний рік, який був не легким. Проте протягом року попит на офлайн-навчання збільшувався з кожним днем.

Наразі уже триває підготовка до наступного навчального року. Як зазначає Анастасія Чубіна завдання номер один – це вивести максимальну кількість дітей на офлайн-навчання, якщо дозволятиме безпекова ситуація на той час в регіоні.

Тому, головний етап підготовки – це облаштування укриттів. Адже очне навчання можливе лише у випадку наявності безпечного укриття.

«У пріоритеті міської влади – з першого вересня немає залишитися жодної школи з виключно дистанційною формою навчання», - говорить Анастасія Сергіївна.

Окрім того, зараз тривають іспити в одинадцятикласників. За словами посадовиці передбачена стипендія тим учням, які здадуть НМТ з усіх трьох предметів на 200 балів. Минулого року таких учнів було 7 – вони отримали по 7 000 грн.

Детальніше чи будуть реалізовані цього року проєкти в галузі освіти та спорту, коли планують завершити реконструкцію басейну на Центральному стадіоні та чи буде наступного року реалізована ініціатива зі стажуванням школярів у органах місцевого самоврядування дивіться у відео https://www.facebook.com/ogp.ck/videos/219885170418830/ 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора